Skip to content

THE BRIEF – CLEAN UP AND MODERNISE ESTABLISHED COURTYARD OASIS IN LARGE VAUCLUSE HOUSE

Clean up a large Vaucluse courtyard with overgrown established trees and plants.

Create an oasis with new plants, pots and a footbridge. Introduce elements of Japanese Zen design to minimalise the clutter.

THE CLIENTS

An elderly couple who have lived in their large family home on a huge block in Vaucluse for over 50 years.

They love their outdoor spaces but the size of the garden has made it difficult to create a more livable space.

We completely cleaned up the existing structures of the courtyard including trimming back the trees – allowing light to return to the space. We also cleaned the existing pavers and installed a beautiful timber bridge enhancing the walkway areas. We added new white pots which modernised the space and created a lighter feel.

Call us for your next project